twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 20:38
Εκτύπωση

12

Αρκετές αλλαγές στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της Χίου φέρνουν οι φετινές κρίσεις, που θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο.

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές της ChiosPress, αλλαγή δ/ντη θα υπάρξει στο Δημ. Σχολείο Πυργίου, όπου τη θέση καταλαμβάνει ο Κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει επιστρέψει στα εκπαιδευτικά καθήκοντά του μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης. Η μέχρι πρότινος δ/ντρια του Πυργίου κα Ταξιάρχου καταλαμβάνει  βάσει μορίων τη θέση της δ/ντριας στο Δημοτικό Σχολείο Καμποχώρων και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Στ. Καμπούρης να μετακινηθεί στα Θυμιανά στη θέση του κ. Κολλιάρου. Ο κ. Κολλιάρος αρνήθηκε να αναλάβει το δημοτικό σχολείο Θολοποταμίου και έτσι προφανώς θα επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες.

 

 

Αλλαγή διευθυντή σημειώθηκε και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου, όπου στη θέση του Γ. Κριμιζή από το νέο σχολικό έτος θα βρίσκεται η κα Πελαντή.

 

 

Η κα Τζάνα από το Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίων μετακινείται στο 9ο Δημοτικό και τη θέση της στα Λιβάδια βάσει μορίων καταλαμβάνει η κα Καλογεράκη. Επίσης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χίου δ/ντρια από το νέο σχολικό έτος θα είναι η κα Τέττερη στη θέση της κα Μαρτάκη.

 

 

Τέλος νέο δ/ντη θα έχει και το Δημ. Σχολείο Νενήτων, όπου τη θέση του Β. Στούπου καταλαμβάνει η κα Κυριακώδη, καθώς είχε περισσότερα μόρια. Ο Β. Στούπος θα μετακινηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Θολοποταμίου.

 

 

Στα υπόλοιπα Δημ. Σχολεία του Νησιού οι διευθυντές και οι διευθύντριες παραμένουν ως έχουν από τις προηγούμενες κρίσεις.

 

12

image

image

Newsletter