twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 13:44
Εκτύπωση

12Έπειτα από τον μεγάλο σεισμό των 6,1 R που έπληξε τη Λέσβο στις 12/6/2017 πολλές περιοχές του νησιού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω του μεγάλου αριθμού των οικισμών που δεν είναι πλέον κατοικήσιμοι. Κύριες περιοχές με υλικές ζημιές μεγάλης κλίμακας είναι η Βρίσα, το Πλωμάρι, το Ακράσι, το Αμπελικό, το Λισβόρι, ο Σταυρός κ.α.  

 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου:

Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις έμπρακτα έχουμε δήξει  την συμπαράσταση μας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια (με προσφορά τροφίμων, ρουχισμού και άλλων υλικών). Έτσι και τώρα είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Η αλληλεγγύη είναι βασική προϋπόθεση για την συνοχή της κοινωνίας μας. 

Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί να βοηθήσει, ώστε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας ή είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν έστω για λίγο τους πληγέντες συμπολίτες μας. Τα είδη αυτά θα συγκεντρωθούν στον χώρο του Κυνηγετικού μας Συλλόγου στη διεύθυνση Σ. Λίναρη 2Α (Παλαιά Λαχαναγορά Χίου) και ώρες από 08:00 – 14:00 καθημερινά εκτός Τετάρτης που τα γραφεία μας λειτουργούν από 14:00 – 20:00 , σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα 20 ημερών και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη Λέσβο σε κτίριο του Κ.Σ. Αγιάσου το οποίο θα λειτουργεί ως κοινωνικό παντοπωλείο όλων των κυνηγετικών οργανώσεων του Αρχιπελάγους. Το κτίριο βρίσκεται στη Βρίσα, στο χωριό με τις μεγαλύτερες υλικές ζημιές κι έτσι τα υλικά αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα διανέμονται απευθείας σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

12

12

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

12

12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 photo 13_zps83zai2ta.png


 

 

12

image

image

Newsletter