twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 17:11
Εκτύπωση

12Ιδρύεται στη Χίο μια νέα σχολική μονάδα, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Χίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου:

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ίδρυση  του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Χίου, η  ίδρυση του οποίου συνιστά δομικό στοιχείο του στρατηγικού προγραμματισμού της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χίου, για την  περίοδο  2014-2018.

Οι τρίχρονες προσπάθειες και ο μόχθος  τόσο της  Δ.Δ.Ε. Χίου όσο και του  ΚΕΔΔΥ Χίου δικαιώθηκαν  και στον αγώνα  αυτό δεν ήμασταν μόνοι, ευτυχώς. 

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στους Υπηρεσιακούς παράγοντες , στους φορείς- πολιτικούς, επιστημονικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς- και  στα φυσικά πρόσωπα που  μόχθησαν μαζί μας  και  στήριξαν τον αγώνα μας. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους γονείς και τις οικογένειες των μαθητριών και των μαθητών που θα εγγραφούν στο Ενιαίο Ειδικό  Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Χίου, γιατί η εμπιστοσύνη που έδειξαν στις προσπάθειές μας αποτέλεσε  για μας ηθική δέσμευση , ώστε να επιτύχουμε τον επιδιωκόμενο στόχο.

Και τώρα όλοι μαζί, και η Δ.Δ.Ε.  Χίου και το ΚΕΔΔΥ Χίου και όσοι  μας στήριξαν, αξιωθήκαμε να προσφέρουμε στον τόπο  μας ένα  ακόμα σχολείο (μεταξύ όλων όσων έχουν εδώ και χρόνια  ιδρυθεί), το οποίο θα  συμβάλλει στην  απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων , καθώς και στην  κοινωνικοποίηση  και στην επαγγελματική αποκατάσταση   μαθητριών και μαθητών μας.

Οι διαδικασίες εγγραφών προσδιορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες σαφείς και συγκεκριμένες πληροφορίες  για τους ενδιαφερόμενους.

12

12

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

12

12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 photo 13_zps83zai2ta.png


12

image

image

Newsletter