twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 15:37
Εκτύπωση

Την απουσία της Δημοτικής Αρχής Βουρνού από τα έργα καθημερινότητας καταγράφει ακόμη ένα ρεπορτάζ της ChiosPress. Η πλέον αποτυχημένη δημοτική αρχή που έχει γνωρίσει η Χίος τα τελευταία 30χρόνια για ακόμη μια φορά γυρίζει την πλάτη στην καθημερινότητα των πολιτών και στα πολύ σημαντικά απλά έργα.

12

Τα έργα αυτά δεν χρειάζονται ειδικό σχεδιασμό, δεν απαιτούν ειδική χρηματοδότηση, το μόνο που χρειάζονται είναι μια δημοτική αρχή που να ενδιαφέρεται για τον τόπο και να μην είναι απλά διεκπεραιωτική.

Να σημειωθεί ότι ο Μαν. Βουρνούς, πληρώνεται για να υπηρετεί τη Χίο, με 3.420 ευρώ μικτά τον μήνα, ενώ τα μισά περίπου παίρνουν οι αντιδήμαρχοι που δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Αν ο Δήμαρχος ή αντιδήμαρχοι ήταν εργαζόμενοι σε οποιαδήποτε εταιρεία του ιδιωτικού τομέα θα είχαν απολυθεί λόγω ανεπάρκειας.

 

Μάλλον ο Μαν. Βουρνού θεωρεί ότι τα ταξίδια που κάνει τελευταία είναι πιο σημαντικά από το να γυρίσει τη Χίο και να καταγράψει τα προβλήματά και στη συνέχεια να δώσει λύσεις.

Την απουσία της Δημοτικής Αρχής Βουρνού στο Λιθί κάλυψαν με το πλέον εκκωφαντικό τρόπο τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Λιθίου, δηλαδή της ομάδας μπάσκετ του χωριού, που πλήρωσαν οι ίδιοι για να γίνει ο Καθαρισμός της παραλίας και το κοσκίνισμα άμμου.

 

12

12

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

12

12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 photo 13_zps83zai2ta.png


 

 

 

12

image

image

Newsletter