twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 17:03
Εκτύπωση

12ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ και την ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΙΟ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η αθρόα εισβολή προσφύγων υπό την σκέπη της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤEΙΑΣ στον τόπο μας σε διαμερίσματα που ενοικιάζονται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, νομικές και κοινωνικές, χωρίς να σεβαστούν τους μόνιμους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και όλους αυτούς που επισκέπτονται καθημερινά την περιοχή μας, σε συνδυασμό με την ανάρμοστη συμπεριφορά αυτών δημιούργησε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου στην καθημερινή μας ζωή και ασφάλεια. Οι τοπικοί  επιχειρηματίες και οι πολίτες του ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ-ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ, αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξαθλίωση του τόπου μας.                 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1.Την άμεση απομάκρυνση όλων των προσφύγων-μεταναστών από την περιοχή μας.

2. Την άμεση παρέμβαση του δήμου, της περιφέρειας και της αστυνομίας για τον έλεγχο αυτών των ανθρώπων καθώς και της 24 ωρης φύλαξης της περιοχής μέχρις της απομάκρυνσης αυτών

3. Την άμεση σύσταση στην ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤEΙΑ που έχει την ευθύνη για αυτούς τους ανθρώπους Καθώς η κατάσταση αυτή

- Επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στον τουρισμό μας και στην οικονομία μας

-Υποβαθμίζει ανεπανόρθωτα το διεθνώς αναγνωρισμένο ιδιαίτερο νησιωτικό και τουριστικό μας χαρακτήρα

  -Παραβιάζει την καταγεγραμμένη από αιώνες πολιτιστική μας παράδοση και πολιτισμό, επιβάλλοντας νέους κοινωνικούς  όρους διαβίωσής μας.

- Πλήττει την τοπική οικονομία, ακυρώνοντας τους όρους νησιωτικής  ανάπτυξης.

- Διαμορφώνει μεταναστευτικές συνθήκες των οικογενειών μας, εξαιτίας του επαναπροσδιορισμού των νέων συνθηκών λειτουργίας και βιωσιμότητας των επιχειρήσεών μας, αλλά και της απασχόλησης των οικογενειών μας.

- Απαξιώνει τις αξίες της γης και των ακινήτων μας.

Ο αγώνας μας θα καθορίσει τις τύχες μας! Καλούμε όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους του ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ & ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ να προσυπογράψουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας και να σταθούν πλάι μας στον αγώνα μας για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΚOΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΙΟΥ,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ, ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤEΙΑ, ΜΜΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter