twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 17:32
Εκτύπωση

12Ο Πολιτιστικός Σύλλογος τον ΑΡΤΙΟΝ και η μουσική παρέα ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ, με την συνεργασία και υποστήριξη του Φ.Ο. Καρδαμύλων , τη Δημοτική Ενότητα Καρδαμύλων και το FOCUS AUDIO VISION, παρουσίασαν ως γνωστόν, τον περασμένο μήνα  στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ μια μελωδική βραδιά με τίτλο ΄΄ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ΄΄.

 

Η είσοδος, στο μουσικό αυτό ταξίδι που εξελίχθηκε και σε χορευτικό, ήταν εθελοντική εισφορά , με τα κέρδη από τον΄΄κουμπαρά ΄΄να διατίθενται υπέρ του Οίκου Ευγηρίας Καρδαμύλων ΄΄Η Αγία Μαρίνα΄΄.

 

Πριν λίγες μέρες, μετά και τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, παραδόθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄΄κα Βάσω Κριτάκη στον Πρόεδρο του Οίκου Ευγηρίας κ. Γ. Τσάκο ο ΄΄οβολός΄΄ των συμμετεχόντων , που ανήλθε στο ποσό των 240 ευρώ. Παραδόθηκε επίσης το DVD από την όμορφη μουσική βραδιά για να το απολαύσουν οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου , που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά το παραδοσιακό αυτό μουσικό ταξίδι. Το ραντεβού για άλλες εκδηλώσεις  στα Καρδάμυλα ανανεώθηκε για το καλοκαίρι!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

12

12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 photo 13_zps83zai2ta.png


 

 

 

 

12

image

image

Newsletter