twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 15:43
Εκτύπωση

12
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Χίου:

 

Η ΕΛΜΕ Χίου με βάση την «Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Χίου για την επίσκεψη του Περιφερειακού Δ/ντή στη Χίο» κρίνει αναγκαίο να επισημάνει τα ακόλουθα:

 

1. Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χίου, ενόψει της συνάντησης με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης συγκάλεσε Συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΕΛΜΕ. Από την εν λόγω συνεδρίαση προήλθε ομόφωνα το περιεχόμενο του υπομνήματος των γενικότερων και ειδικότερων αιτημάτων που αναπτύχθηκε στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης.

 

2. Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χίου στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης κινήθηκε, ως όφειλε, στο πλαίσιο της ανωτέρω απόφασης. Ανέπτυξε προς τον Περιφερειακό Δ/ντή όλα τα αιτήματα με την ιεραρχική σειρά που τους είχε δοθεί από την ανωτέρω συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ. Μέσα στα αιτήματα-προβλήματα είχε συμπεριληφθεί και η απουσία πεζοδρομίου στην Επαρχιακή οδό Χίου-Χαλκειούς από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Βερίτη και μέχρι την είσοδο προς το σχολικό συγκρότημα 1ου-3ου ΓΕΛ Χίου. Κρίθηκε αναγκαία η συνδρομή του, λόγω θέσης, για την επίλυση ενός προβλήματος που αφορά αποκλειστικά τη σωματική ακεραιότητα 450 παιδιών.

 

Επειδή η ζωή των μαθητών μας είναι για μας θέμα πρωτεύουσας σημασίας αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων τις «ευκαιριακές κορώνες» της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Χίου».

 

Η ΕΛΜΕ Χίου ήταν, είναι και θα είναι Αγωνιστική, Ανεξάρτητη και Ακηδεμόνευτη.

 

12

image

image

Newsletter