twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 20:21
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΣυνελήφθησαν, χθες στη Χίο, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 28 ετών και δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 20χρονος στην πόλη της Χίου και στην κατοχή του βρέθηκε, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (χασίς).

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία στη Χίο, ιδιοκτησίας του 21χρόνου, στην οποία διέμεναν προσωρινά, ο 20χρονος και ο 19χρονος, βρέθηκαν επτά αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), τις οποίες, όπως διακριβώθηκε, κατείχαν από κοινού οι δύο τελευταίοι. Στον ίδιο χώρο, βρισκόταν και ο παραπάνω ιδιοκτήτης του σπιτιού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε επίσης μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (χασίς).

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 28χρονου, σε αγοραπωλησία ναρκωτικών, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην οποία συμμετείχε ο 19χρονος. Στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν επίσης ναρκωτικές ουσίες (χασίς).

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν συνολικά, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -92- γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.                                                                       

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

12

12

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 photo 13_zps83zai2ta.png


 

 

 

12

image

image

Newsletter