twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 16:05
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΓια πρώτη φορά στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Χίο διορίζεται μέλος ΔΣ με αμοιβή και αυτό φυσικά το έκανε η Δημοτική Αρχή Βουρνού, που πλέον έχει χάσει κάθε ηθικό έρεισμα απέναντι στους πολίτες βάσει όσων έλεγε προεκλογικά.

 

 

Συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΧ διορίστηκε μετά από πρόταση του Προέδρου, Π. Νεαμονίτη, ο υποψήφιος με τον Συνδυασμό Βουρνού, Η. Φόρος, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με αμοιβή και συγκεκριμένα θα λαμβάνει 1640 ευρώ τον μήνα (!) όταν ένας πολίτης λαμβάνει 500 ευρώ και δουλεύει σε βαριές χειρωνακτικές δουλειές.

 

 

Ο Μαν. Βουρνούς, εκτός ως ο πλέον αποτυχημένος πολιτικά δήμαρχος της Χίου, θα μείνει στην ιστορία και γι’ αυτού του είδους την πολιτική.

 

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝΧ πρέπει να εξαίρουμε τη στάση της Κλ. Κωστάλα που ήταν η μοναδική η οποία διαφώνησε απέναντι στην επαίσχυντη, βάσει ηθικής, απόφαση.

 

 

Η κα Κωστάλα σημείωσε ότι: «δεν ψηφίζει το θέμα , δίνει αρνητική ψήφο και μειοψηφεί λόγω θέσεων και αρχών και συγκεκριμένα η παράταξη την οποία εκπροσωπεί στο Δ.Σ πιστεύει ότι οι ασχολούμενοι με τα κοινά δεν πρέπει να αμείβονται.»

 

Τέλος εάν το ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ έκρινε ότι χρειαζόταν τις υπηρεσίες κάποιου εξωτερικού συνεργάτη, θα έπρεπε να βγάλει προκήρυξη, ώστε να προσληφθεί αξιοκρατικά, αυτός που θα είχε τα περισσότερα προσόντα.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

12

image

image

Newsletter