twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 15:42
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΣε συνέχεια επιστολής-πρόσκλησης που είχαν απευθύνει οι τοπικοί φορείς της Χίου προς την εταιρία, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ο Δήμος Χίου, το Επιμελητήριο Χίου, η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, και η Ένωση Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, πραγματοποίησαν χθες προγραμματισμένη συνάντηση στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, τον κ. Σαδόπουλο Στέφανο, Διευθυντή πωλήσεων Ελλάδας και τον κ. Πάρη Επιτροπάκη, Διευθυντή Πωλήσεων Νότιας Ελλάδας.

 

Στη συνάντηση, οι τοπικοί φορείς τουρισμού ζήτησαν τη στήριξη της εταιρίας στην προσπάθεια να κρατηθεί σε καλό επίπεδο η αεροπορική σύνδεση του νησιού με την Ολλανδία, που αποτελεί για τη Χίο μια σημαντική τουριστική αγορά εδώ και περίπου τριάντα χρόνια, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους Ολλανδούς τουρίστες την ερχόμενη τουριστική περίοδο να επισκέπτονται τη Χίο πετώντας με Aegean, μέσω Αθήνας. Για να λειτουργήσει αυτό αποτελεσματικά, θα πρέπει οι πτήσεις να έχουν καλή ανταπόκριση και προσιτή τιμή.

 

Παράλληλα ζητήθηκε από την εταιρία να στηρίξει τη Χίο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με συνέργειες marketing, εστιασμένες στις ειδικές δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει στο νησί, τόσο το καλοκαίρι, όσο και εκτός της υψηλής περιόδου, Άνοιξη και Φθινόπωρο.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και τα στελέχη της εταιρίας διατύπωσαν την πρόθεση της Aegean να στηρίξει το νησί με ενέργειες marketing, όπως άλλωστε έχει ξανακάνει στο παρελθόν, και κατά τη φετινή τουριστική περίοδο, που συμπεριέλαβε τη Χίο στις διαφημιστικές της καμπάνιες. Δεσμεύθηκαν επίσης να εξετάσουν τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να στηριχθεί η σύνδεση με την Ολλανδία. 

12

image

image

Newsletter