twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 20:00
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΤο Περιφερειακό Τμήμα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προτίθεται άμεσα (εντός του Δεκεμβρίου) να ξεκινήσει την εκπαίδευση – για πρώτη φορά στη Χίο - Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, διάρκειας συνολικά 500 ωρών (θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης απόκτησης δεξιοτήτων).

Τα θεωρητικά μαθήματα θα είναι τρίμηνης διάρκειας και θα γίνονται Σαββατοκύριακα. Η πρακτική άσκηση και η εκπαίδευση απόκτησης δεξιοτήτων, θα ακολουθήσει για όσους ολοκληρώσουν τη πρώτη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει το δηλώσουν και στη συνέχεια θα πάρουν μέρος σε συνέντευξη - συζήτηση με τον εκπαιδευτή για να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2271021525 η με αποστολή e-mailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">edu@samarites.gr, απ’ όπου και θα δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter