twitter youtube google

 

FACE2FACE

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 16:35
Εκτύπωση

12Μια μίνι αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Φ. Γιαννίρης στη ChiosPress. O K. Γιαννίρης μίλησε για την εταιρεία και τις προσπάθειες που καταβάλλει σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης, Γ. Πίττα και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάπτυξη της Εταιρείας.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννίδης δήλωσε ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες για τη μετατροπή της ΔΙΑΝΟΧ σε διαδημοτική με τη συμπερίληψη της Ικαρίας και των Φούρνων και τους ενός δήμου της Σάμου αρχικά. Σε ερώτηση αν αυτό έχει αρνητικές συνέπειες για τη Χίο, ο κ. Γιαννίρης το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι η ΔΙΑΝΟΧ στο τέλος της τετραετίας θα έχει αποθεματικό 15 εκατ. ευρώ και μόνο οφέλη θα έχει μέσα από αυτή την προοπτική, καθώς η εταιρεία θα μεγαλώσει και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στο νησί, ενώ θα λαμβάνει μεγάλες χρηματοδοτήσεις.

 

Στα τοπικά ο κ. Γιαννίρης δήλωσε ότι πρώτος στόχος είναι να προχωρήσει και να αναπτυχθεί η ανακύκλωση, με στόχο να παραχθεί ακόμη και ηλεκτρική ενέργεια μέσα από τη διαδικασία της ανακύκλωσης των οργανικών υποπροϊόντων. Επίσης υπεραμύνθηκε της πολιτικής των εργολαβιών, λέγοντας ότι αυτό το μοντέλο θεωρεί βέλτιστο για την εταιρεία και την ανάπτυξή της.

 

12

image

image

Newsletter