twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 18:30
Εκτύπωση

12Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ChiosPress στα σχέδια επέκτασης της Παγκρήτιας Τράπεζας βρίσκεται η Χίος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ChiosPress ως χώρος στέγασης εξετάζονται πρώην καταστήματα τραπεζών στο Λιμάνι.

 

Πάντως για πρώτη φορά ενδιαφέρον για να ιδρυθεί υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Χίο είχε υπάρξει στο μακρινό 2004, όταν τότε το Επιμελητήριο Χίου είχε διοργανώσει εκδήλωση, εκμεταλλευόμενο την παρουσία στο νησί του τότε Προέδρου της Παγκρήτιας Τράπεζας, Ι. Λεμπιδάκη. Από τότε πέρασαν 18 χρόνια και μένει να φανεί η τελική εξέλιξη.

 

Η Παγκρήτια Τράπεζα είναι ο 5ος μεγαλύτερος τραπεζικός πόλος στη Χώρα και βρίσκεται σε περίοδο επιθετικής ανάπτυξης μετά και την εξαγορά της Συναιτεριστικής Τράπεζας Χανίων, ενώ στο δίκτυο της πλέον εντάσσονται και τα 15 καταστήματα της HSBC.

 

Η ενδεχόμενη ίδρυση υποκαταστήματος της Παγκρήτιας στη Χίο πέρα από τις νέες θέσεις εργασίας θα προσφέρει στους πολίτες της Χίου μια σειρά τραπεζικών τραπεζικών προϊόντων που δε διαθέτουν οι συστημικές τράπεζες.

12

image

image

Newsletter