twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 16:03
Εκτύπωση

Η Forkys κατόρθωσε να κερδίσει 2 superior taste awards για την υψηλή ποιότητα & εξαίρετη γεύση των ψαριών της από το International Taste Institute.

12

Παγκόσμιας κλάσης σεφ και σομελιέ βραβεύουν με το «Superior Taste Award» τα προϊόντα λαβράκι και τσιπούρα της ελληνικής εταιρείας Φόρκυς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ για την ανώτερη γεύση τους.
 
Κάθε χρόνο, η επιτροπή του International Taste Institute, στην οποία μετέχουν μερικοί από τους καλύτερους σεφ και σομελιέ στον κόσμο, αξιολογεί χιλιάδες προϊόντα. Από αυτά, μόνο ένας περιορισμένος αριθμός πολύ καλών προϊόντων, τα οποία ξεχωρίζουν, καταφέρνει να βραβευθεί με το «Superior Taste Award».
 
Το 2021, η ελληνική εταιρεία Φόρκυς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ έλαβε όχι ένα αλλά δύο, με 3 αστέρια, «Superior Taste Awards» για τα προϊόντα της: ένα για το λαβράκι και ένα για την τσιπούρα. Η οργανοληπτική αξιολόγηση που πραγματοποίησε η επιτροπή δεν άφησε την παραμικρή αμφιβολία για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρείας. Τα αποτελέσματα ως προς την πρώτη εντύπωση, αλλά και ως προς την εμφάνιση, την οσμή, τη γεύση και την υφή ανέδειξαν στην πρώτη θέση τόσο το λαβράκι της Φόρκυς με συνολική βαθμολογία 95 % όσο και την τσιπούρα με συνολική βαθμολογία 94 %.
 
Η Φόρκυς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ ιδρύθηκε στη Χίο το 1998. Εκτός από το λαβράκι και την τσιπούρα, η εταιρεία παράγει και άλλα είδη θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων.

12

image

image

Newsletter