twitter youtube google

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 19:47
Εκτύπωση

12

Το Διοικητικό Συμβούλιο του UK Chamber of Shipping ενέκρινε την ένταξη του Ομίλου Τσάκου στους κόλπους του, στην τελευταία συνεδρίασή του, όπου ενέκρινε επίσης το νέο πενταετές στρατηγικό σχέδιο. Το UK Chamber of Shipping, το οποίο αποτελεί τη φωνή της ναυτιλιακής βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αριθμεί πάνω από 190 μέλη.

 

Ο κ. Νικόλαος Π. Τσάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Τσάκου, δήλωσε: «Έχουμε μια παρουσία στο Λονδίνο από το 1978 και τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει σημαντικά το γραφείο μας εδώ. Το Λονδίνο είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός ναυτιλιακός κόμβος, όπου οι εμπορικοί και τεχνικοί διευθυντές μας ξοδεύουν πολύ χρόνο για να επισκεφτούν τους πελάτες μας ναύλωσης. Οι ασφαλιστές μας, τα P&I Clubs, οι μεσίτες και οι δικηγόροι μας βρίσκονται επίσης εδώ, επομένως η ένταξη στο UK Chamber of Shipping έχει νόημα για μας.

 

»Η επιρροή του UK Chamber of Shipping στην ανάπτυξη πολιτικής και η εκπροσώπηση της εταιρείας μας σε επιτροπές και ομάδες εργασίας μάς δίνουν τη δυνατότητα να συμβάλουμε ουσιαστικά στον κοινό μας στόχο της απανθρακοποίησης της βιομηχανίας μας, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζουμε τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο».

 

Ο διευθύνων σύμβουλος του UK Chamber of Shipping, Bob Sanguinetti, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που καλωσορίζω τον Όμιλο Τσάκου στο UK Chamber of Shipping, καθώς η ένταξή του καταδεικνύει την αυξανόμενη επιρροή και τη σημασία του UK Chamber of Shipping σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Όμιλος Τσάκου έχει περήφανη ναυτική ιστορία και σημαντική παρουσία στο παγκόσμιο ναυτιλιακό status και με την ιδιότητά του ως μέλος μας γίνεται μία ακόμα ισχυρότερη φωνή, που μπορεί να προστατεύσει και να προασπίσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου».

 

 

 

 

Πηγή: naftikachronika.gr

12

image

image

Newsletter