twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 15:06
Εκτύπωση

Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, εστιάζοντας στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη Χίο, και συγκεκριμένα τις περιοχές Βροντάδος και Αμανή. Ο κ. Κλιαμενάκης δεν δίστασε να αναφερθεί στα συνεχή προβλήματα με την ύδρευση που ταλανίζουν το νησί, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού που επιδεινώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

12

Παράλληλα, έθιξε και το ζήτημα της καθαριότητας, τονίζοντας ότι η κατάσταση στο νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι τραγική. Η ανεπαρκής  διοίκηση από τη Δημοτική Αρχή Μαλαφή και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο και η έλλειψη καθαριότητας στους δημόσιους χώρους έχουν δημιουργήσει μια ανυπόφορη κατάσταση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, με την κατάσταση να επιδεινώνεται όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

13

Δήλωση Γιώργου Κλιαμενάκη

«Είναι αδιανόητο, το 2024, να υπάρχουν περιοχές στη Χίο που υποφέρουν από συνεχείς διακοπές νερού. Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής πρέπει να θυμηθεί τι υποσχόταν προεκλογικά για το νερό και να απολογηθεί στους δημότες για τη σημερινή κατάσταση. Οι πολίτες του Βροντάδου και της Αμανής δεν μπορούν να συνεχίζουν να ζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Επιπλέον, η εικόνα του νησιού μας είναι τραγική λόγω της ελλιπούς καθαριότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής μας και η εικόνα του τόπου μας εν μέσω θέρους. Καλώ τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα σε λύσεις, τόσο για το ζήτημα του νερού όσο και της καθαριότητας

 

Η δήλωση αυτή του κ. Κλιαμενάκη έρχεται σε μια περίοδο έντονης δυσαρέσκειας από τους πολίτες, που ζητούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Η Δημοτική Αρχή καλείται πλέον να δώσει απαντήσεις και να λάβει άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης στο νησί.

12

image

image

Newsletter