twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 15:56
Εκτύπωση

Ο κ.  Μαλαφής συνεχίζει την τακτική του μηδενισμού και της καμένης γης δείγμα φυσικά της ανικανότητας του για να δικαιολογήσει όσες φούσκες ψέματα και λάσπη αμόλησαν προεκλογικά υφαρπάζοντας την εκλογή γιατί κάποιοι πίστεψαν στα παραμύθια τους. Τώρα δεν του βγαίνουν τα κουκιά και αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και των ανθρώπων μας ποντάρει στην αδύνατη μνήμη των ανθρώπων και με ταχυδακτυλουργικά προσπαθεί να πείσει ότι δεν βρήκε έργα ,δεν βρήκε χρήματα, απεντάσσει τα έργα μας για λίγες ώρες και τα εντάξει ξανά ως δήθεν σωτήρας που τα έσωσε και μας ρώτησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ποια είναι τα έργα μας 4 χρόνια.

12

Εμάς δεν μας εκπλήσσει αυτό διότι η Χίος ξέρουμε ότι απέκτησε ανεμοστρόβιλο δήμαρχο ο οποίος με άνεση και ευκολία πλέον στους πρώτους 7 μήνες θητείας διαστρεβλώνει τα πάντα και νομίζει ότι είναι βροχή το Φτ…..Δεκάδες έργα εκατομμυρίων ολοκληρωμένα σε εξέλιξη και προγραμματισμένα απολαμβάνουν οι συμπατριώτες μας παρά την καθυστέρηση κάποιων έργων λόγω προβλημάτων που έχουν υπερκεραστεί και αυτά τα έργα οδεύουν στην ολοκλήρωσή των.Ειναι καταγεγραμμένα τα πάντα στην θητεία μας και φυσικά εδώ θα είμαστε να τα υπερασπιστούμε και να τα υπενθυμίζουμε στους συμπατριώτες μας. κύριε Μαλαφη αντί να κλαψουρίζετε πες τε στους συμπατριώτες μας ότι αδυνατείτε να διοικήσετε εσείς και η παρέα σας. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίες κσι σίγουρα η συνέχεια κρύβει πολλές εκπλήξεις από την ανικανότητά σας και τα παραμύθια που σπέρνετε συνέχεια. Σε αυτό φυσικά ομολογώ ότι είστε απίθανος…….εδώ τριπλασιάσατε Τσακ μπαμ τα τροφεία των παιδικών σταθμών από 20 ευρώ στα 90 ευρώ, τριπλασιάσατε τις εκκενώσεις βόθρων από 75 ευρώ στα 250 (ΔΕΥΑΝΧ) τα διάφορα πρόστιμα τα πήγατε στον θεό, πέρα από το απίστευτο κυνήγι με αδίστακτο τρόπο των κλήσεων και της αποστολής χιλιάδων κατασχετηρίων στους δημότες μας ,δημιουργώντας αστυνομοκρατούμενο δήμο……και από ότι φαίνεται έπεται οδυνηρή συνέχεια….Αφήστε δε τις εκατοντάδες αναθέσεις σε χρόνο ρεκόρ.

 

Γράφει: Στ. Κάρμαντζης

 

ΥΓ. Εμείς παραδώσαμε 31-Δεκεμβρίου-2023 μια Χίο δυνατή ,οικονομικά εύρωστη, αναπτυξιακή λειτουργική ασφαλή, ευυπόληπτη, πεντακάθαρη, με έργα ,με νέο στόλο οχημάτων και τόσα άλλα……

12

image

image

Newsletter