twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 16:30
Εκτύπωση

image

Προς μέλη Γενικής Συνέλευσης Προμηθευτικής σύμφωνα με την υπαριθμόν  18. 10/01/2024 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Αξιότιμοι κύριοι  και κυρίες, από διάφορες φήμες σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου του 2024 που διαδόθηκαν κατά τη παρουσία μου στη πόλη της Χίου.Πληροφορήθηκα ότι πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Προμηθευτικής τη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου του 2024.

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με την 18 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχω οριστεί μέλος της Γενικής Συνέλευσης κ μάλιστα με την ίδια απόφαση προβλέπεται από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης 5 μέλη να εκλεγούν στο Διοικητικό συμβούλιο από τη Συμπολίτευση κ δύο μέλη  από την αντιπολίτευση δηλαδή εγώ από τη παράταξη της Συμμαχίας αξιών κ ο κύριος Πιπίδης από τη παράταξη του Κυρίου Καραβασίλη. Έπειτα από τη παραίτηση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κυρίου Μεννή.

Με έκπληξη μου πληροφορήθηκα ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χωρίς να λάβω καμία εγγραφή πρόσκληση σας όπως προβλέπεται από το νόμο.

Επειδή κατά τη πρώτη Γενική Συνέλευση εάν δεν είναι παρόντα όλα τα μέλη της , σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και με τη νομοθεσία η Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί  γιατί δεν έχουν σταλθεί εγγράφως προσκλήσεις σε όλα τα μέλη.κ ορίζεται νέα Γενική Συνέλευση η οποία αποφασίζει με απαρτία των πενήντα συν ένα τα εκατό των μελών τους. Εάν έχετε  προχωρήσει στην ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου θεωρώ ότι οι οποίες αποφάσεις έχετε λάβει είναι άκυρες και παράνομες.

Για το λόγο αυτό ζητώ να ορίσετε νέα Γενική Συνέλευση ,να λάβω επίσημη πρόσκληση προκειμένου να είμαι παρών και να θέσω υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού συμβουλίου εκ μέρους της Συμμαχίας αξιών.

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου σας γνωρίζω ότι εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημα μου θα προσβάλλω τη παράνομη και άκυρη απόφαση σάς στο Επιμελητήριο Χίου ( Γ.Ε.Μ.Η) και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Μέχρι τότε σας καλώ και σας γνωρίζω ότι δεν είναι νόμιμη η οποία απόφαση σάς και παρακαλώ για την άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης για να μη καθυστερεί το έργο και η λειτουργία της εταιρείας.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Σωτήρης Θεοδώρου μέλος της Γενικής Συνέλευσης.

12

image

image

Newsletter