twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 16:09
Εκτύπωση

12

Με απόφαση του Γ. Μαλαφή ανατέθηκαν καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Χίου στον κ. Λιγνό Γεώργιο, συνταξιούχο, με εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχοντας εκλεγεί τρείς διαδοχικές φορές, σύμφωνα με τα υπ?άριθμ 7/2010, 51/2014 & 52/19 Πρακτικά του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χίου Δημοτικός Σύμβουλός στο Δήμο Χίου και έχοντας διατελέσει, σύμφωνα με τις αριθμ 01/2011 και 25/2013 Αποφάσεις Δημάρχου, Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων.

 

Ο Γ. Λιγνός θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Καρδαμύλων. Η διάρκεια ανάθεσης καθηκόντων ορίζεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2024.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress στα Καρδάμυλα υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για την ανάθεση της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων μαζί με την Αμανή στον κ. Ρυμική. Προφανώς ορίζοντας τον Αμαδιανό, Γ. Λιγνό προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 

12

image

image

Newsletter