twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 17:05
Εκτύπωση

Το "Σύγχρονο Χωριό" είναι η νέα πρωτοβουλία που προτείνει ο υποψήφιος Δήμαρχος της Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος, προκειμένου να ανανεώσει τις υπηρεσίες και τις υποδομές στα χωριά της περιοχής.

12

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Τριαντάφυλλος επιθυμεί να δώσει πραγματική αυτονομία στους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, επιτρέποντάς τους να δεσμεύουν υπηρεσίες που δικαιωματικά ανήκουν στο χωριό τους, χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

 

Επιπλέον, ο υποψήφιος Δήμαρχος υποστηρίζει την ενίσχυση των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων, ενώ η συντήρηση και επαναφορά των κοινοτικών γραφείων έχει ως στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε δημότη στο χωριό του.

 

Με σημαντικές επενδύσεις στον εξοπλισμό και στο προσωπικό για την διάνοιξη και συντήρηση των αγροτικών δρόμων, ο Τριαντάφυλλος επιθυμεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων, ανταποκρινόμενος έτσι στις υποδομές που είναι ζωτικής σημασίας για τις αγροτικές περιοχές.

 

Η πρωτοβουλία "Σύγχρονο Χωριό" επισημαίνει την προθυμία και τη δέσμευση του υποψηφίου Δημάρχου για να συνδημιουργήσει με τους κατοίκους της Χίου ένα σύγχρονο, προοδευτικό και λειτουργικό περιβάλλον για όλους.

12

image

image

Newsletter