twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 17:51
Εκτύπωση

12

Η πολιτική σκηνή της Χίου φαίνεται πως βρίσκεται σε όξυνση, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, έκανε μία επιθετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επίσκεψη κυβερνητικών βουλευτών στο νησί.

 

Οι βουλευτές έρχονται στη Χίο με σκοπό να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή. "Όσο πλησιάζει η 8 Οκτωβρίου κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους," γράφει ο Παντελής Βρουλής, προσθέτοντας ότι "έχουν επιστρατεύσει μέχρι και το μισό υπουργικό συμβούλιο."

 

Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική πολιτική σκηνή και έχει πυροδοτήσει διάλογο για την πολιτική αντιπαράθεση και την πιθανή επίδραση αυτών των επισκέψεων στο εκλογικό αποτέλεσμα. Ο Αντιπεριφερειάρχης υποστηρίζει ότι "οι άνθρωποι δεν είναι προβατάκια," υπονοώντας πως ο λαός της Χίου δεν θα επηρεαστεί από τις πολιτικές κινήσεις και τις επισκέψεις των βουλευτών.

 

Ενώ η ανάρτηση του Παντελή Βρουλής φαίνεται να έχει προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν και πώς θα αντιδράσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές στα λεγόμενά του. Εν τω μεταξύ, το πολιτικό κλίμα στη Χίο συνεχίζει να είναι έντονο, με τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να πλησιάζουν.

12

12

image

image

Newsletter