twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:13
Εκτύπωση

12

Στο πλαίσιο των προεκλογικών κινήσεων, ο Δημήτρης Βίος ανακοινώθηκε ως υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό του Σταμάτη Κάρμαντζη. Μια υποψηφιότητα που φέρνει μαζί της μια βαριά πολιτική κληρονομιά και σημαντικές προσδοκίες.

Ο Δημήτρης Βίος είναι άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά την πολιτική σκηνή της Χίου. Έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών τη Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και είναι ενεργό μέλος της ΔΗΜΤΟ Χίου, φέρει μαζί του μια εμπεριστατωμένη γνώση των τοπικών θεμάτων και μια δέσμευση για δημιουργικό έργο στο μέλλον.

Το ιστορικό της οικογένειας Βίου έχει βαθιές ρίζες στο πολιτικό προσκήνιο της Χίου. Ο πατέρας του Δημήτρη, ο αείμνηστος Γιάννης Βίος, υπηρέτησε για 40 χρόνια ως διευθυντής του γραφείου της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο, αφήνοντας πίσω του ένα αξιοζήλευτο έργο και έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών και φίλων.

Ο συνδυασμός της προσωπικής του εμπειρίας με την ιστορική συνεισφορά της οικογένειάς του στην πολιτική ζωή του νησιού καθιστούν τον Δημήτρη Βίο μια δυνατή υποψηφιότητα για τον δημοτικό συνδυασμό του Σταμάτη Κάρμαντζη.

 

Αναλυτικά το βιογραφικό του Δημήτρη Βίου:

12

12

image

image

Newsletter