twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:34
Εκτύπωση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο νησί της Χίου χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

1

Ξεκινώντας με επισκέψεις σε γραφεία Ελεύθερων Επαγγελματιών, άκουσε τα θέματα της καθημερινότητάς τους και αντάλλαξε απόψεις σχετικά με το μέλλον των επιχειρήσεών τους.

2

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Γραφείο Τουρισμού της Χίου και ενημερώθηκε για τις προκλήσεις του τουριστικού κλάδου επισημαίνοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί έναν πολύ σημαντικό πυλώνα εξωστρέφειας και ανάπτυξης του τόπου.

Κατά την επίσκεψή του στο Τελωνείο της Χίου, συνομίλησε με τους υπαλλήλους τη σημασία της αποτελεσματικής λειτουργίας του για το νησί.

3

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ (Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων), όπου συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο νησί και την ελληνική κοινωνία, και με τους υπαλλήλους του κέντρου συγχαίροντάς τους για το λειτούργημα που επιτελούν.

Επόμενος σταθμός του ήταν στα γραφεία πολύτεκνων, όπου ενημερώθηκε για τις προκλήσεις και τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες.

O κ. Στεφανής επισκέφθηκε το Λωβοκομείο της Χίου, το μακροβιότερο λεπροκομείο της Ελλάδας, όπου ενημερώθηκε για την ιστορία του.

Επισκέφθηκε το χωριό Χαλκειός, όπου συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν και το θέμα της παράκαμψης του Χαλκειού, σημείο το οποίο επισκέφτηκε μαζί με κατοίκους του χωριού.

Τέλος στα Εκπαιδευτήρια Ναυτικών σπουδών «Τσάκος» συμμετείχε στα εγκαίνια του Προσομοιωτή Ασφαλούς Πρόσδεσης Πλοίων.     

12

image

image

Newsletter