twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 22:57
Εκτύπωση

12

Δήλωση Σταμάτη Κάρμαντζη:

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, η οποία παρουσίασε μία προβληματική εικόνα για τα σχολεία μας με αφορμή την εκκίνηση της σχολικής χρονιάς και προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνεται ότι και ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές με προτεραιότητα την παιδεία φροντίζουν ώστε και οι 92 σχολικές μονάδες του νησιού μας να λειτουργούν με ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που συνθέτουν ένα φιλόξενο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

Δυστυχώς, ειπώθηκαν ανακρίβειες όπως για παράδειγμα ότι ξεκίνησαν εργολαβίες οι οποίες αφέθηκαν και δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, ενώ δε σταματάμε να παραδίδουμε ολοκληρωμένα έργα, ότι δεν έχουν τοποθετηθεί λαμπτήρες στο Εσπερινό ΕΠΑΛ, ενώ από τις 7 Σεπτεμβρίου οι λαμπτήρες είναι στη θέση τους, ότι υπάρχουν κακοτεχνίες σε εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί, παρόλο που οποιαδήποτε αστοχία επιλύεται άμεσα και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα αιτήματα των σχολείων.

 

Από μέρους μας αυτό που θέλουμε να υπογραμμιστεί είναι ότι ο Δήμος Χίου βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με θετική διάθεση είμαστε πάντα σε ανοιχτή γραμμή και με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, καθώς θεωρούμε απαραίτητη την μεταξύ μας συνεργασία για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Σαφώς, δικαιολογούμε τις όποιες ανακριβείς δηλώσεις ως απόρροια μη ολοκληρωμένης επικοινωνίας και ενημέρωσης και όχι εκ προθέσεως.

 

Επισημαίνουμε τέλος ότι επί τέσσερα χρόνια αγωνιζόμαστε ασταμάτητα και πάντα με πνεύμα συνεργασίας για την επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας, έχοντας ανοιχτή αγκαλιά και για τις 92 σχολικές μας μονάδες. Σαφώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

12

image

image

Newsletter