twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 08:35
Εκτύπωση

Η πολιτική σκηνή της Χίου συναντάει δύο δυναμικά πρόσωπα που φιλοδοξούν να επιφέρουν αλλαγές. Στο ψηφοδέλτιο Στεφανή ενσωματώνεται ένα "δίδυμο φωτιά" που αναμένεται να ανακατέψει τα χαρτιά στις επόμενες εκλογές.

12

Ο Μιχάλης Κοντούδης δεν είναι άγνωστος στον πολιτικό χώρο της αυτοδιοίκησης. Ο επιτυχημένος πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ και του ΔΟΝΑ, έχει υπηρετήσει στη δημοτική σκηνή για σχεδόν μια δεκαετία ως δημοτικός σύμβουλος, από το 2010 έως το 2019. Με τη βαθιά του γνώση των τοπικών θεμάτων και την εμπειρία του, φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου.

 

Στο δίπλα κάθισμα, η Αγγλική Τόπακα είναι ένα όνομα που συνδέεται άρρηκτα με τον τουρισμό. Με τεράστια εμπειρία στον χώρο, η Τόπακα έχει δείξει το πάθος της για την προώθηση της Χίου ως τουριστικού προορισμού. Η προσφορά της στον τομέα του τουρισμού αναμένεται να είναι πολύτιμη για την περαιτέρω ενίσχυση του τομέα αυτού.

 

Το "δίδυμο φωτιά" Κοντούδης-Τόπακα αναμένεται να φέρει νέο αέρα στην πολιτική σκηνή, συνδυάζοντας την εμπειρία, τη γνώση και τη δυναμικότητα για αλλαγές. Οι κάτοικοι της Χίου περιμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη εκλογική διαδικασία.

12

image

image

Newsletter