twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 13:18
Εκτύπωση

12Η ChiosPress πριν από τρεις εβδομάδες διεξήγαγε δημοσκόπηση μεταξύ των αναγνωστών της για τον Δήμο Χίου και στην οποία ψήφισαν 750 άτομα. Λίγο μετά διεξήχθη με τη μέθοδο του τηλεφώνου μια ακόμη δημοσκόπηση και στην οποία ψήφισαν 1000 άτομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress η δεύτερη δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής.

 

Και στις δύο δημοσκοπήσεις υπάρχει ταύτιση αποτελεσμάτων στα ποσοστά του Κ. Τριαντάφυλλου και του Γ. Μαλαφή. Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της ChiosPress κατέγραψε ένα ποσοστό για τον Κ. Τριαντάφυλλο 26% (μέση τιμή, κατώτερη 24%), ενώ η άλλη δημοσκόπηση έδινε ποσοστό 25%. Την ίδια στιγμή η δημοσκόπηση της ChiosPress έδωσε ποσοστό στον Γιάννη Μαλαφή 21% (κατώτερη τιμή, μέση τιμή 23%) ενώ η άλλη δημοσκόπηση 20%. Και οι δύο δημοσκοπήσεις είχαν μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφο και οι διαφορές είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοσκόπηση της ChiosPress διεξήχθη δύο μέρες μετά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του Γ. Μαλαφή και ο Γ. Μαλαφής κατέγραψε μεγάλη συσπείρωση, ανεβάζοντας τα ποσοστά του κατακόρυφα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση των αναγνωστών της ChiosPress. Tην ίδια στιγμή ο Κ. Τριαντάφυλλος καταγράφει σταθερά υψηλά ποσοστά που φαίνεται ότι του έχουν εξασφαλίσει θέση στον 2ο γύρο των εκλογών, καθώς σε όσες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει τόσο από τη ChiosPress μεταξύ των αναγνωστών της αλλά και αυτή της δημοτικής αρχής δε φαίνεται ότι υπάρχει καμία πιθανότητα για να υπάρξει νικητής στον α’ γύρο.

12

image

image

Newsletter