twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 15:28
Εκτύπωση

2023-08-14-152707117

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους, με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον και με βαθιά πίστη στις αρχές της δημοκρατίας.

 

"Για τη Χίο που όλοι ονειρευόμαστε χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις", δήλωσε ο κύριος Τριαντάφυλλος. Με αυτό το μήνυμα, επιθυμεί να τονίσει την ανάγκη για ανεξαρτησία και διαφάνεια στη δημοτική διακυβέρνηση, ώστε να απομακρυνθούμε από παρελθοντικές πρακτικές και να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία. Παράλληλα δίνει το πολιτικό του στίγμα ζητώντας από τους πολίτες να κρατήσουν τις κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις μακριά από τον Δήμο, δίνοντας προφανώς ο ίδιος το παράδειγμα, καταθέτοντας τη δική του εκτός του συνδυασμού «ΣυμμαΧία Αξιών»

 

Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο του μηνύματός του είναι η αναφορά του στα παιδιά και στον Δήμο που ανήκει σε όλους τους Χιώτες. "Για τα παιδιά μας και για έναν Δήμο που ανήκει σε όλους τους Χιώτες, όχι σε λίγους και ευνοημένους", τόνισε.

 

Με αυτή την δήλωση, ο κ. Τριαντάφυλλος υπογραμμίζει την ανάγκη για δημοκρατικότητα, ισότητα και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των κατοίκων της Χίου. Αντιτίθεται σε οποιαδήποτε μορφή προνομιούχων και ευνοημένων, και υπόσχεται μια διακυβέρνηση που θα λειτουργεί για το καλό όλων.

 

Το μήνυμα του Κώστα Τριαντάφυλλου φαίνεται να είναι απλό αλλά ισχυρό και θα ενδιαφέρει να δούμε πώς θα συνεχίσει να αναπτύσσεται το πολιτικό του στίγμα τις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

12

image

image

Newsletter