twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 22:32
Εκτύπωση

13Την πρώτη κατάθεση προτάσεων με έναν πρωτότυπο τρόπο ξεκίνησε η «Συμμαχία Αξιών» του Ανεξάρτητου και Υπερκομματικού Υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Τριαντάφυλλου. Με τη μορφή καρτών που δημοσιεύονται στο Facebook  ξεκίνησε ερωτήσεις σχετικά με τις αξίες που ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε στη διακήρυξη της υπερκομματικής και ανεξάρτητης παράταξης του. Η Συμμαχία δείχνει να επιδιώκει τον διάλογο πάνω στις θέσεις και να θέλει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων.

 

Έτσι ξεκίνησε με την πρόταση για θεσμοθέτηση ανοιχτών συζητήσεων  θεματικού τύπου του Δημάρχου με τους δημότες σε μηνιαία βάση  και με την ίδρυση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων. 

 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Κώστας Τριαντάφυλλος υπήρξε πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας, στα νιάτα του.

 

Η κατάληξη των ερωτήσεων είναι «ΑΝ ΝΑΙ, Είσαι Σύμμαχος», φράση από την οποία απορρέει η βασική αρχή της παράταξη του Κ. Τριαντάφυλλου και δεν είναι άλλη από την ενδυνάμωση της φωνής των πολιτών. Ουσιαστικά ο Κ. Τριαντάφυλλος θέλει οι πολίτες να είναι συμμέτοχοι στη διαμόρφωση του προγράμματος του για τον Δήμο Χίου. Με απλά λόγια δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να διατυπώσουν τις απόψεις τους και δεσμεύεται ότι τις καλύτερες από αυτές θα αγωνιστεί για να τις υλοποιήσει όταν εκλεγεί.

12

Η ανταπόκριση μέχρι τώρα της καμπάνιας στο διαδίκτυο φαίνεται μεγάλη και έχει ήδη προβληματίσει τα επιτελεία των ανθυποψηφίων του για τον Δήμο Χίου.

 

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, στον κλειστό κύκλο των προσώπων που συνέταξαν την καμπάνια είναι πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους, καθώς και νέα πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη.

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter