twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 22:22
Εκτύπωση

12Tη Βιβλιοθήκη Κοραή επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής, Κ. Μουτζούρης. Ο Κ. Μουτζούρης συζήτησε το θέμα της συνεργασίας της βιβλιοθήκης με τη σχολή βιβλιοθηκονομίας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και μετά την επίσκεψή του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Δημόσια Ιστορική Κεντρική Βιβλιοθήκη Χίου Κοραής, μια από τις μεγαλύτερες (διαθέτει 250.000 τόμους) και αρχαιότερες (ιδρύθηκε το 1792) της Χώρας , αποτελεί αναμφισβητήτως πνευματικό πυλώνα της Χίου , της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , της Χώρας . Το ανεπαρκές σε αριθμό, αλλά επαρκέστατο σε προσόντα και διάθεση προσφοράς προσωπικό της , το Εφορευτικό Συμβούλιο της και ο Προέδρος του κρατούν ασβέστη την φωτοδοτούσα δάδα της.»

 

Από εκεί και πέρα κατά την παραμονή του στη Χίο είχε σειρά συναντήσεων και προχώρησε αρκετά θέματα του ψηφοδελτίου του. Οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν ότι το ψηφοδέλτιο του είναι σχεδόν έτοιμο με γνωστά πολιτικά ονόματα, ωστόσο για να αποφευχθούν πιθανές πιέσεις σε υποψηφίους, τα ονόματα κρατούνται μυστικά.

 12

13

12

image

image

Newsletter