twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 16:34
Εκτύπωση

imageΠροεκλογικά το 2014, ο Μαν. Βουρνούς υποσχόταν τα πάντα για να βγει δήμαρχος, το μόνο που τότε δεν είχε υποσχεθεί ήταν ότι θα κάνει τους καραφαλούς να βγάλουν μαλλιά!

 

Ειδικότερα για την ύδρευση έλεγε πολλά μεγαλόπνοα και υποσχόταν άλλα τόσα… Φυσικά φτάσαμε το 2018 να έχουμε τεράστια προβλήματα ύδρευσης και ο λόγος είναι ένας και απλός: Τεσσεράμισι χρόνια η Δημοτική Αρχή δεν έκανε τίποτα απολύτως, κανένα σοβαρό νέο έργο ή έστω κάποια ουσιαστική συντήρηση. Ο Βουρνούς προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα βλάβες. Ωστόσο ποια προληπτικά έργα έχει σχεδιάσει για να προλάβει τις βλάβες… Επίσης να σημειωθεί ότι η φετινή σεζόν ήταν μια καλή σεζόν από άποψη βροχοπτώσεων.

 

Η Ευαγγελίστρια και πάλι δεν έχει νερό από τη Δευτέρα… Ωστόσο δεν είναι η μόνη γειτονιά της πόλης που ταλαιπωρείται επειδή η Δημ. Αρχή Βουρνού δεν έλαβε έγκαιρα και σωστά μέτρα.

 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε τις κούφιες υποσχέσεις Βουρνού το 2014. Φυσικά τίποτα δεν έκανε έως σήμερα και μετά θέλει να εκλεγεί και πάλι…!

12

image

image

Newsletter