twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 23:36
Εκτύπωση

image“Φωνή Λαού, Οργή Θεού» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και η κατάσταση με τη ΒΙΑΛ και τους λαθρομετανάστες που έχουν καταπνίξει το νησί μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πλέον και κατά δήλωση του ίδιου του Γ. Μουζάλα, την ευθύνη για τη ΒΙΑΛ και την παραχώρησή της ως κέντρο φιλοξενίας στους μετανάστες έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος Χίου, Μαν. Βουρνούς, καθώς ο χώρος είναι δημοτικός και αυτός τον παραχώρησε στο Υπουργείο.

 

 

Η ChiosPress εδώ και δύο χρόνια πρώτη έχει γράψει για τις ευθύνες του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, καθώς μέσω των μεταναστών εξυπηρετεί συγκεκριμένα πράγματα. Καταρχάς έχουν διορισθεί χωρίς διαδικασίες αρκετοί μέσω της Μονομετοχικής Δήμου Χίου στους καταυλισμούς και επιπρόσθετα δύο μέλη του Συνδυασμού Βουρνού, όπως κατήγγειλε και η μείζονα αντιπολίτευση, κερδοσκοπούν μέσω της σίτισης των μεταναστών, αφού έχουν στήσει επιχείρηση σίτισης και επομένως θέλουν όσο περισσότερους μετανάστες γίνεται, για να ταΐζουν περισσότερους.

 

 

Η Δημοτική Αρχή Βουρνού εδώ και καιρό ρίχνει όλη την ευθύνη στην Κυβέρνηση, η οποία σίγουρα έχει τις δικές της μεγάλες ευθύνες, αλλά τις μεγαλύτερες για τα εκτρώματα της ΒΙΑΛ και της Σούδας τις έχει αποκλειστικά ο ΜΑΝ. ΒΟΥΡΝΟΥΣ.

 

 

Οι πολίτες πλέον έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που έχει παίξει η Δημοτική Αρχή Βουρνού, η οποία όταν λειτουργούσαν η Σούδα και η ΒΙΑΛ στη Χίο, είχε ψηφίσει θετικά να γίνει και τρίτη δομή στη Χίο, το ΠΡΟΚΕΚΑ. Και άλλοι μετανάστες στη Χίο και άλλα στόματα που πρέπει να ταϊστούν και άλλες προσλήψεις, χωρίς αξιοκρατικές διαδικασίες, ημέτερων.

 

 

Σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζώας που εκλέγεται στα Καμπόχωρα και είναι κάτοικος της περιοχής προσπάθησε να χύσει κροκοδείλια δάκρυα για να παραπλανήσει τους συγχωριανούς του, ωστόσο τον κατάλαβαν και του φέρθηκαν όπως έπρεπε, γιουχάροντάς τον, για το απύθμενο θράσος που έδειξε.

 

 

Ακολούθησαν των γιουχαϊσμάτων απίστευτοι θεατρινισμοί του Βουρνού, οι οποίοι έχουν καταγραφεί στο βίντεο που ακολουθεί. Ο Βουρνούς επιχείρησε από θύτης να βγει και θύμα των πολιτών, οι οποίοι ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν τις ληστρικές επιδρομές των λαθρομεταναστών μέσα στις περιουσίες του είχαν και τον Βουρνού να τους κουνάει το δάκτυλο και να φωνάζει για τη συμπεριφορά τους.

 

 

12

image

image

Newsletter