twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 17:26
Εκτύπωση

Οργισμένη καταγγελία, που συνοδευόταν από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε παρακάτω λάβαμε πριν από λίγα λεπτά από κάτοικο των Καρδαμύλων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

image

Η καταγγελία στρέφεται με οργίλο ύφος κατά της αποτυχημένης πολιτικά δημοτικής αρχής Βουρνού, η οποία για ακόμη φορά εκτίθεται με τις άσχημες εικόνες και συγκεκριμένα από την ανυπαρξία σωστής αποκομιδής.

 

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστός μάρτυρας ότι στη Χίο, παρά τις υποσχέσεις και τα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής Βουρνού δε γίνεται καμία σωστή αποκομιδή. Μάλιστα υπάρχει προκλητική αδιαφορία για τη δημόσια υγεία των πολιτών. Τέλος, τίθενται σοβαρά ερωτηματικά εάν η ανακύκλωση και ειδικότερα αυτή του γυαλιού πραγματοποιείται στο νησί.

 

Επιπρόσθετα μας καταγγέλθηκε ότι η Δημ. Αρχή Βουρνού έχει κλείσει τα δημόσια ουρητήρια του χωριού, καθώς δεν μεριμνούσε για τη σωστή καθαριότητά τους και τώρα οι πολίτες αναγκάζονται να τρέχουν στη θάλασσα για να κάνουν τις βιολογικές ανάγκες τους.

image

 

Τέλος, όπως σημειώνεται από τον καταγγέλλοντα: «σ’ αυτή την κατάσταση δεν έχουν περιέλθει ποτέ τα Καρδάμυλα και έχει ταιράστιες ευθύνες προσωπικά ο Μαν. Βουρνούς».

 

12

image

image

Newsletter