twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 16:51
Εκτύπωση

image

Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, στη Λέσβο, βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΕΤΑΧ, Ι. Αμύγδαλος. Ο κ. Αμύγδαλος ζήτησε τη στήριξη της ΠΕΔ για το χρέος της ΕΤΑΧ, καθώς η ΠΕΔ είναι ο βασικό μέτοχος της αυτοδιοικητικής εταιρείας.

Η ΕΤΑΧ σήμερα χρωστά 30.000 ευρώ στο ΙΚΑ, καθώς στο παρελθόν δεν έχει καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές. Το φέσωμα της εταιρείας ξεκίνησε επί προεδρίας του Γιάννη Μαλαφή, καθώς στη θητεία του δεν καταβλήθηκαν ασφαλιστικές εισφορές ύψους περίπου 7.000 ευρώ. Ακολούθησε η θητεία του Ισ. Ντόματα, όπου προστέθηκαν άλλες 20.000 ευρώ χρέη στο ΙΚΑ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Ι. Αμύγδαλο το χρέος έφτασε στα 30.000, καθώς προστέθηκαν 3.000 ευρώ προσαυξήσεις, ενώ επί θητείας του πληρώνονται κανονικά οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές.

Πριν από λίγες μέρες κατασχέθηκαν από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Αμύγδαλου 2.700 ευρώ, καθώς σήμερα φέρει την ιδιότητα του προέδρου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αμύγδαλος προχώρησε σε διακανονισμό με το ΙΚΑ, ενώ ζήτησε από το Δ.Σ. της ΠΕΔ την οικονομική ενίσχυση της Εταιρείας.

 

12

image

image

Newsletter