twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 17:59
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΕίχαμε γράψει τις προηγούμενες μερες για αναθέση του Καμπούρη σε συγχωριανό του και υποψήφιο της πρωτοβουλίας. Αυτό είναι το ένα μείζον θέμα.

Η ανάθεση αφορούσε υλικα περίφραξης ποσού 12.350,00 ευρώ (!) και όπως έγραφε η απόφαση που αναρτήθηκε στην διαύγεια προορίζονταν για τα γήπεδα (αορίστως) της Χίου. Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμιά εξήγηση από τον Π. Καμπούρη ή τον Μαν. Βουρνού τι έγινε με αυτά τα λεφτά, καθώς καινούργια πλέγματα δεν έχουμε δει σε κανένα γήπεδο!

Συγκεκριμένα, κάναμε μια έρευνα και διαπιστώσαμε ότι υλικα περίφραξης δεν εχουν μεταφερθεί σε κανένα γήπεδο της Χίου! Μπορεί ο Παντελης Καμπούρης και ο Βουρνούς να μας ενημερώσουν σε ποιο γήπεδο εχουν χρησιμοποιηθεί τα υλικά περίφραξης; Μήπως κάνουμε εμείς λάθος; Αυτή την φορά πάντως περιμένουμε εξηγήσεις γιατι το ποσό ειναι μεγάλο και τα υλικά δεν τα βρίσκουμε. Τι συμβαίνει κύριοι; Θα απαντήσετε ή θα πρέπει να ρωτήσουμε τον Εισαγγελέα για να ενημερώσουμε τους παράγοντες των ομάδων και τους πολίτες που είδαν μόνο τη δαπάνη και δεν είδαν τα πλέγατα!

 

Image and video hosting by TinyPic

12

image

image

Newsletter