twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 14:51
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΑναταραχή επικρατεί στον Συνδυασμό του Π. Λαμπρινούδη, καθώς ο Β. Μυριαγκός όπως φαίνεται θα διαγραφεί, ενώ ο Μ. Φυτούσης παραιτήθηκε. Καταρχάς το θέμα του Μυριαγκού που έχει ανακύψει αφορά στη θετική ψήφο που έδωσε στην πρόταση Βουρνού για την ίδρυση νέας δομής για τους μετανάστες στη Χίο, ενώ το θέμα Φυτούση αφορά στην αντίδρασή του για την επαναφορά επιδόματος στους εργαζομένους της ΔΕΥΑΧ. Ο Μ. Φυτούσης θεωρεί ότι ο Συνδυασμός του δεν τον στήριξε και παραιτήθηκε.

 

Για τα δύο αυτά θέματα πριν από λίγη ώρα ο Π. Λαμπρινούδης μίλησε στη ChiosPress, δηλώνοντας:

 

-Για τον Β. Μυριαγκό: «Ο κ. Μυριαγκός δεν έχει καμιά δικαιολογία και δεν μπορεί να επικαλείται καμία υπογραφή, καθώς πριν το Δημ. Συμβούλιο συνεδρίασε ο Συνδυασμός μας και αποφασίσαμε κάτι το διαφορετικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Β. Μυριαγκός τηρεί ανάλογη στάση και το τι θα γίνει θα το αποφασίσει ο Συνδυασμός.»

 

-Για τον Μ. Φυτούση: «Ο Μ. Φυτούσης έθιξε το θέμα, εγώ δεν ήμουν ενημερωμένος. Όταν συνεδρίασε η ΔΕΥΑΧ, εγώ εκείνη τη μέρα δεν είχα το κινητό μου για να με ενημερώσουν. Ο Μ. Φυτούσης έχει τη στήριξή μου και δεν πρέπει να λαμβάνει εν θερμώ αποφάσεις.»

 

12

image

image

Newsletter