twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 16:17
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Δήμαρχος Χίου, Μαν. Βουρνού, ενώ η κοινωνία της Χίου βράζει λόγω της πίεσης που δέχεται από τη μεταναστευτική κρίση, κάνει δημόσιες σχέσεις για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδριο με τίτλο «Τα Όρια της Ευρώπης: Ασφάλεια, Μετανάστευση, Ανθρώπινα Δικαιώματα». Στο ίδιο συνέδριο, που θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες στην Αθήνα, θα είναι ομιλητής και ο Philippe Leclerc, Εκπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, καθώς ομιλήτρια θα είναι και η Περιφερειάρχης, Χρ. Καλογήρου.

 

 

Ο κ. Βουρνούς θα μιλήσει για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ενσωμάτωση, άραγε για ποια ανθρώπινα δικαιώματα: των Χιωτών που καταπατούνται βάναυσα από τους έποικους λαθρομετανάστες ή μήπως για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών… Άραγε για ποια ενσωμάτωση θα μιλήσει… για την ενσωμάτωση των κοινών εγκληματιών και της υποκουλτούρας τους στη μέχρι πρότινος φιλήσυχη κοινωνία του νησιού μας…

 

 

Ο κ. Βουρνούς, αλλά και η κα Καλογήρου θα πρέπει να σεβαστούν το γεγονός ότι είναι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών μας και στόχος τους είναι να συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους.

 

 

Ο τουρισμός πνέει τα λοίσθια και η ποιότητα ζωής μας συνεχώς υποβιβάζεται!

 

 

 

 

Γράφει: ο Σχολιάρχης

 

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter