twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 15:18
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΠροκλητικός εμφανίστηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος, Στρ. Γδύσης στη συνάντηση για το μεταναστευτικό, καθώς σε πρόταση του Ζ. Μαΐστράλη, για άμεσο περιορισμό της ελεύθερης μετακίνησης των μεταναστών, προκειμένου να σταματήσουν οι έκνομες ενέργειες και να βρει η πόλη και πάλι τους κανονικούς της ρυθμούς, απάντησε ότι δεν είναι ωραίο να περιορίσουμε την ελεύθερη μετακίνηση των μεταναστών.

 

Συγκεκριμένα είπε απευθυνόμενος στον Ζ. Μαϊστράλη: «Θα σου άρεσε εσένα να σου περιορίσουν την ελεύθερη μετακίνησή σου». Ο κ. Μαιστράλης απάντησε ότι εμένα η ελεύθερη μετακίνησή μου έχει ήδη περιοριστεί, όπως και των υπόλοιπων Χιωτών, καθώς λόγω των μεταναστών δεν μπορν να κυκλοφορήσω σε όλη την πόλη μου όλες τις ώρες, αφού υπάρχει ο φόβος επιθέσεων.

 

Η Δημ. Αρχή Βουρνού από την αρχή της μεταναστευτικής κρίσης υποθάλπει την κατάσταση, ένεκα και της δυνατότητας των προσλήψεων που κάνει στη Μονομετοχική.

 

Καταρχάς θα πρέπει η Δημοτική Αρχή Βουρνού και ο Αντιδήμαρχος Γδύσης, που στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της δημιουργίας νέου Hot Spot στο Μερσινίδι να ξεκαθαρίσουν στον μυαλό του τη διαφορά μεταξύ τουρίστα και παράτυπου μετανάστη ή λαθρομετανάστη ή πρόσφυγα.

 

12

image

image

Newsletter