twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 17:05
Εκτύπωση

12Ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Σφαγών της Χίου το 1822. Ειδικά φέτος είχαμε την τιμή της παρουσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε και από κοινού διοργανώσαμε τις φετινές εκδηλώσεις, και συγκεκριμένα:

Την Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, την Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Χίου, την 96 ΑΔΤΕ, τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Μηνά, τον Πολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου «Ο Άγιος Μηνάς», την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τους κ.κ. Β. Μυριαγκό και Ι. Λαγό τελετάρχες των εκδηλώσεων, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την έκδοση της επετειακής σειράς γραμματοσήμων, την Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου Α. Κοραής, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου, τους εργαζόμενους και εργαζόμενες στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες και συμπολίτισσες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διατηρώντας ζωντανή και άσβεστη τη μνήμη των προγόνων μας που έδωσαν τη ζωή και το αίμα τους για την Ελευθερία.

 

 

ο Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

 

12

image

image

Newsletter