twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 15:30
Εκτύπωση

12Ο Αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής καταγγέλλει την εφημερίδα «Πολίτης» ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και ότι τον συκοφαντεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου: 

Απάντησή μου, σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης":

Αγαπητέ κ. Εκδότη,

Στο χθεσινό φύλλο (Δευτέρα 24/04/2017) της εφημερίδας σας φιλοξενείται άρθρο του κ. Νίκου Γεωργούλη με τίτλο “Οι λεπτοί χειρισμοί του αντιδημάρχου σε έναν παρολίγον βιασμό” το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά ανακριβειών που με θίγουν προσωπικά.

Ουδέποτε δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη πατέρα ανήλικου παιδιού ο οποίος επιθυμούσε να με ενημερώσει για τον παρολίγον βιασμό του παιδιού του, πόσο μάλλον ουδέποτε τον παρακάλεσα να μην δώσει έκταση στο θέμα.

Μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ο δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί μου πριν τη δημοσίευση του σχετικού άρθρου. Θα περίμενα επίσης από έναν έμπειρο δημοσιογράφο, όπως ο κ. Γεωργούλης, να γνωρίζει ότι αποκλειστικά αρμόδια για την τήρηση της δημόσιας τάξης είναι η Αστυνομία, στο έργο της οποίας συνδράμει ο Δήμος Χίου όποτε χρειαστεί.

Σε μια εποχή που η κοινωνική συνοχή του νησιού δοκιμάζεται, θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις μας.

Επειδή λοιπόν τόσο η διασπορά ψευδών ειδήσεων όσο και η συκοφαντική δυσφήμηση δια της απόδοσης στο πρόσωπο μου ενεργειών που ουδέποτε έκανα ενδεχομένως να συνιστούν ποινικά αδικήματα, παρακαλώ όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμανής

 

12

image

image

Newsletter