twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 13:51
Εκτύπωση

 photo 12_zpsdce33f42.jpgTη Δευτέρα είναι η δίκη του Μάρκου Σκούφαλου, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη ύστερα από απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος έκρινε ότι βάσει των στοιχείων που προσκόμισε στη μήνυσή του ο Βασίλης Μήτσουρας, πρέπει να δικαστεί για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης. Ο κ. Μήτσουρας είχε μηνύσει δύο φορές τον Μ. Σκούφαλου και τη μια φορά μάλιστα κινητοποιήθηκε και το αυτόφωρο, καθώς κατ' επανάληψη ο κ. Σκούφαλος σε ανακοινώσεις είχε αναφερθεί σε αυτόν προσωπικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πολιτικοί.

 

Συγκεκριμένα ένας πολίτης (σσ ο Β. Μήτσουρας) και όχι πολιτικός, ένας επαγγελματίας και όχι πολιτικός άσκησε μήνυση, καθώς για πολλοστή φορά ο κ. Μ. Σκούφαλος με τον μανδύα του συνδικαλιστή και του επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τον αποκαλούσε μεταξύ άλλων κλέφτη, ενώ δεν παρέλειψε να τον αποκαλέσει και υμνητή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ώστε αν βρεθεί στον δρόμο κατά τύχη τίποτα παρανοϊκών… να του δώσουν τις ανάλογες καντρονιές του και αν είναι τυχερός ίσως γλιτώσει (σσ ο Β. Μήτσουρας δεν είναι μέλος σε κανένα κόμμα).

 

Αν αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι πολιτικοί και όσοι υποστηρίζουν με ανακοινώσεις τους τον κ. Σκούφαλο, συμφωνούν με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και επιπλέον ότι σ’ αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι η πολιτική ζωή του τόπου, ας χαρακτηρίζουν έτσι τους εαυτούς τους και ο ένας τον άλλο!

 

Βέβαια για όλους αυτούς που σπεύδουν να υποστηρίξουν με ψηφίσματα τον κ. Σκούφαλο, τους παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο, που δείχνει τον ίδιο τον κ. Σκούφαλο να απειλεί με μήνυση έναν απλό πολίτη μέσα στο ναό της δημοκρατίας στη Χίο, την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Από εκεί και πέρα για όλους αυτούς που ελέγχουν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και την πολιτική ζωή ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι απλοί πολίτες…

 

Δείτε με προσοχή το βίντεο και κρίνετε:

12

image

image

Newsletter