twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 21:53
Εκτύπωση

12Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ, Γιώργος Κερμπατσος, ακολουθώντας την τακτική της χειρότερης δημοτικής αρχής που γνώρισε η Χίος την τελευταία 20ετία, ξεπέρασε κάθε όριο! Συγκεκριμένα προχώρησε σε αναθέσεις στον σύζυγο της αδερφή του. Η Δημοτική Αρχή Βουρνού δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί το κοινό αίσθημα, με αναθέσεις, που είναι μεν νομότυπες, αλλά στερούνται κάθε ηθικής βάσης.

 

Πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, ανάμεσα στις αμέτρητες αναθέσεις, είναι οι αναθέσεις του Μ. Μπελέγρη σε φίλους του μηχανικούς εκτός Χίου, του Π. Καμπούρη στον σημερινό Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝΧ, Νεαμονίτη, στην πρόσληψη με την τακτική της εργολαβίας του υποψηφίου και στενού συνεργάτη του Βουρνού, Α. Γιαμά. Ακόμη η ανάθεση του Συριώδη στον Γεωργαλά, ο οποίος ήταν μάλιστα και μέλος του Δ.Σ. της ΔΙΑΝΟΧ.

 

Σε ό,τι αφορά τον Γ. Κερμπατσο, ο οποίος στο παρελθόν είχε το απύθμενο θράσος να μιλάει για άλλους για μακριές χειρολαβές της κουτάλας, ανέθεσε στην επιχείρηση Γιακούμα, συζύγου της αδερφής του, την επισκευή - συντήρηση οχημάτων της ΔΗΚΕΧ αξίας 1.500,00 ευρώ!

 

Απίστευτο κι όμως Βουρνουδικό! Το μόνο που έχει μείνει και δεν έχουμε δει ακόμη (ή δεν το έχουμε αντιληφθεί) από αυτήν την ανεκδιήγητη πολιτικά δημοτική αρχή είναι η ανάθεση από κάποιον αντιδήμαρχο στον εαυτό του!

 

Η πλέον αποτυχημένη δημοτική αρχή από πλευράς έργου, κατά γενική ομολογία, είναι πλέον και η πιο προκλητική! Αυτά δεν τα έχει κάνει καμία δημοτική αρχή έως τώρα.

 

Ξεχάσατε κύριε δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας τις προεκλογικές εξαγγελίες σας για διαφάνεια; Ντροπή! Τίποτα άλλο. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τις εξόφθαλμα προκλητικές αναθέσεις σας έως ότου τις σταματήσετε.

 

Αναλυτικά οι αναθέσεις:

13

12

12

image

image

Newsletter