twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 16:51
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΠριν από λίγες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. Δήμου Χίου, όπου Πρόεδρος είναι ο διορισμένος και όχι εκλεγμένος από τον λαό της Χίου, Π. Καμπούρης έλαβε την απόφαση να προσλάβει 10 άτομα με τη γνωστή και προσφιλή στη Δημοτική Αρχή Βουρνού τακτική της απευθείας ανάθεσης εργολαβίας.

 

Οι εργολαβίες αυτές είναι στην ουσία προσλήψεις ατόμων χωρίς μοριοδότηση, με μοναδικό κριτήριο τις διαπροσωπικές σχέσεις. Συγκεκριμένα μεταξύ των θέσεων αυτών είναι και πάλι η θέση αποθηκάριου, στην οποία δουλεύει εδώ και ένα χρόνο και θα συνεχίσει όπως φαίνεται ο στενός συνεργάτης του Βουρνού, Α. Γιαμάς.

 

Το ερώτημα που θα πρέπει να θέσουν οι πολίτες που ψήφισαν τον Μαν. Βουρνού είναι ότι τον ψήφισαν για να ενεργεί μ’ αυτό τον τρόπο ή για να φέρει τη διαφάνεια στον Δήμο Χίου.

 

Οι εργολαβίες\προσλήψεις αυτές αποτελούν για ακόμη μια φορά βάναυση καταπάτηση της ισότητας στο δικαίωμα της πρόσβασης στην εργασία και θα πρέπει η Δημοτική Αρχή Βουρνού να χρησιμοποιήσει διαφανείς διαδικασίες μοριοδότησης.

 

Η συνολική δαπάνη\μισθοδοσία θα ανέλθει στα 112.000 ευρώ.

Image and video hosting by TinyPic

 

12

image

image

Newsletter