twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 18:25
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ ChiosPress επιβεβαιώθηκε πλήρως για ακόμη ένα δημοτικό ρεπορτάζ της, το οποίος κάποια ΜΜΕ μετά την ανάρτησή του έτρεξαν να αντιγράψουν. Οι πολίτες να ξέρουν ότι τίποτα δε γράφεται τυχαία και ό,τι αναρτάται στη ChiosPress είναι 100% εξακριβωμένο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Ο ΒΟΥΡΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ Δ. ΤΣΟΥΧΛΗ – ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

 

Συγκεκριμένα έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν είναι ακόμη ένας Σύμβουλος του Βουρνού, καθώς ο αριστερός Δ. Τσούχλης έβαλε τέλος στην Ερμαφρόδιτη σύζευξη με τον δεξιό πολιτικό της εκκλησίας, Μαν. Βουρνού. Βέβαια για δύο χρόνια λάμβανε τους πολύ καλούς μισθούς του Συμβούλου, χωρίς στην ουσία να προσφέρει και αυτός τίποτα στον Δήμο Χίου, όπως το αφεντικό του, ο αποτυχημένος πολιτικά δήμαρχος, Μαν. Βουρνούς.

 

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι στη Χίο δε θα γίνει τίποτα μ’ αυτό τον δήμαρχο, που προεκλογικά έδωσε πολλές πολιτικές υποσχέσεις που δεν τηρεί, καθώς και βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις να βαστήξουν, αυτό θα τους φύγει.

 

Οι πολίτες, έχουν αγανακτήσει και πλέον προειδοποιούν τον Βουρνού ότι πλησιάζει η ώρα για «σουλτάν μερεμέτ».

 

Καλό είναι ο κ. Βουρνούς, προκειμένου να διασώσει την αξιοπρέπειά του, να παραιτηθεί, αφού είναι μάλλον αδύνατο να αλλάξει κάτι στη διοίκηση του δήμο…καθώς δεν υπάρχουν οι πολιτικές δυνατότητες για κάτι καλύτερο.

 

Δύο χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία του Δήμου του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτός δεν αξιοποίησε καμία. Αντίθετα, μάλιστα προκάλεσε, με τις προσλήψεις με την τακτική εργολαβίας δικών του ανθρώπων, με τις διπλές αντιμισθίες σε δημοτικούς συμβούλους, με την εύνοια σε συγκεκριμένα πρόσωπα κ.α.

Image and video hosting by TinyPic

12

image

image

Newsletter