twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 19:52
Εκτύπωση

 photo 12_zpstv6sroup.pngΤον τίτλος της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής της τελευταίας 25ετίας καταλαμβάνει και με το παραπάνω η δημοτική αρχή Βουρνού, αφού έως σήμερα όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει η ίδια κάποιο έργο, αλλά κατάφερε με τους ερασιτεχνισμούς του ίδιου του Βουρνού να ακυρωθεί και ένα έργο που είχε σχεδιάσει και βρισκόταν σε φάση υλοποιήσεις η προηγούμενη δημοτική αρχή! Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν για το νησί 650.000 ευρώ! Βέβαια αυτό δεν εμποδίζει τον Βουρνού να συνεχίζει να παίρνει κάθε μήνα περί των 3.000 ευρώ και να προσλαμβάνει επικοινωνιολόγους από την Αθήνα, όπως τον κ. Δ. Μίχα, συγγραφέα του περιώνυμου βιβλίου των 36 τεχνικών της πειθούς των ψηφοφόρων.

 

Το έργο που κατάφερε, με όλη τη σημασία της λέξης, να βαλτώσει ο Βουρνούς ήταν "Επισκευή νεοκλασικού δημοτικού κτηρίου στην οδό Απλωταριάς και μετατροπή του σε πολιτιστική υποδομή", συνολικού προϋπολογισμού 650.000€!

 

Με την εκτέλεση του έργου θα επισκευαζόταν το νεοκλασικό δημοτικό κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Απλωταριάς και Χωρέμη, στην πόλη της Χίου. Το έργο προέβλεπε τη στατική ενίσχυση του κτηρίου και την πλήρη αποκατάσταση της αισθητικής και λειτουργικότητάς του, ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως κτήριο πολιτιστικής υποδομής.

 

Το έργο όχι μόνο χάθηκε για τη Χίο, αλλά ο Δήμος Χίου, επειδή ο Βουρνούς είχε την αποκλειστική ευθύνη του ναυαγίου, θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στον εργολάβο που είχε αναλάβει να εκτελέσει το έργο!

 

Από τη μια η Περιφέρεια ξεμπλοκάρει έργα (Λαγκάδα, Παντουκιός, Κολλέγιο) στο νησί, από την άλλη ο Βουρνούς τα μπλοκάρει και χρεώνει και τον Δήμο με έξοδα αποζημιώσεων.

 

Άραγε ο επικοινωνιολόγος του Δ. Μίχας ποια τεχνική θα βρει για να τον σώσει από αυτό το φιάσκο!!!

12

image

image

Newsletter