twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 17:26
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΜεγάλο ηθικό πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Χίο και προκαλεί πολύ αρνητικά σχόλια μεταξύ πολιτικών κύκλου του νησιού σε βάρος του Μανώλη Βουρνού και της δημοτικής αρχής που ηγείται. Αυτό οφείλεται σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες ο νέος επικοινωνιολόγος του Βουρνού, Δ. Μίχας, ο οποίος τάσσεται σε συνέντευξή του σαφώς υπέρ της πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων, με στόχο προφανώς την ψηφοθηρία.

 

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στη δημοσιογράφο Νατάσσα Καμπούρη για λογαριασμό του briefingnews.gr.

 

Η δημοσιογράφος στα πλαίσια της συνέντευξης ρωτάει με αφορμή αναφορά στο Βιβλίο του κ. Μίχα εάν το κοινό εξαπατάται; Και ο Δ. Μίχας κυνικά απαντά: «Σαφώς. Ο στόχος της επιρροής δεν είναι πάντοτε αγνός. Η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Λένιν έλεγε ότι: «Όποιος αναρωτιέται γιατί ενώ προεκλογικά τάζαμε γη, ειρήνη και ελευθερία και μετεκλογικά δεν τα τηρήσαμε, είναι πολιτικός ηλίθιος». Επιπρόσθετα σε άλλο σημείο της συνέντευξης επίσης κυνικά ο κ. Μίχας απαντά «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

 

Ο Μαν. Βουρνούς, ο οποίος έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς, αντί να προσλάβει επιστήμονες που θα μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έργα ανάπτυξης στο νησί, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, φέρνει όπως αποδεικνύεται στη Χίο Αθηναίους Επικοινωνιολόγους που στόχο έχουν να του χτίσουν ένα προσωπικό προφίλ πάνω στις τεχνικές της πειθούς και της πολιτικής εξαπάτησης! Προφανώς αυτή είναι η τελευταία σανίδα πολιτικής σωτηρίας του.

 

Οι κ.κ. Βουρνούς και Μίχας θα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει και η έννοια της «ηθικής» στην πολιτική και οι Χιώτες δεν είναι οι βλαχοχωριάτες, που νομίζουν, ώστε να τσιμπήσουν στις στρατηγικές τους!

 

Η έλευση του κ. Μίχα (σημειωτέον ήταν συνεργάτης του Κ. Μουσουρούλη) στη Χίο έχει φέρει βροχή από δελτία τύπου λιβανίσματος του Βουρνού και βόλτες, αλλά όλα του έχουν γυρίζει μπούμερανγκ, αφού ξεγυμνώθηκε η προσπάθεια αποκατάστασης του προφίλ του Μαν. Βουρνού.

 

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα αναγνώσματά τους, αφού κάποια ΜΜΕ περνάνε τα δελτία τύπου με τη μορφή ειδήσεων!

 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Δ. Μίχα: http://www.briefingnews.gr/politismostehnes/paihnidi-tis-peithoys-toy-dmiha

 

Εάν ο κ. Βουρνούς πιστεύει στην ηθική πολιτική θα πρέπει άμεσα να ζητήσει την παραίτηση του κ. Μίχα, διαφορετικά εφόσον τον διατηρήσει στη θέση του σημαίνει ότι επιθυμεί ο κ. Μίχας να εφαρμόσει στους Χιώτες τις τεχνικές της πολιτικής εξαπάτησης...

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter