twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 17:39
Εκτύπωση

12

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε άνετα στην κατάκτηση του πρώτου του τρίποντου στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών με αντίπαλο τον ΝΟ Χίου (δεν έχει  δώσει τον αγώνα του για την 1η αγωνιστική, όπως και ο αποψινός αντίπαλός του), στην επανεμφάνιση Σολανάκη στο ρόστερ, μετά τον τραυματισμό του.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” επιβλήθηκε με 18-10 επί της ομάδας του νησιού της μαστίχας, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης τη διοργάνωσης και το πέτυχε χωρίς να συναντήσει προβλήματα. Κορυφαίος σκόρερ για τον Απόλλωνα ο Μπογκντάνοβιτς με 6 γκολ, ενώ ο Τρούλος πέτυχε 4.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 18-10

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-3, 4-4, 5-2.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 6, Μόκκας 1, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

 

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Μικέδης): Καρακούρος Ι. Υδραίος, Τσικοβάνι 2, Καρακούρος Μ. 2, Καλαργυρός 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 3, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπατζής 2, Αγιωργούσης, Κοτσαμπάς, Γιανναράς.

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

12

image

image

 

Newsletter