twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 21:41
Εκτύπωση

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η Ένωση επέστρεψε στις επιτυχίες -μετά την 1η αγωνιστική-, καθώς επιβλήθηκε με 13-11 επί του ΝΟ Χίου σε ένα συγκλονιστικό ντέρμποι στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης και με 6 βαθμούς ισοβαθμεί στην 4η θέση της βαθμολογίας με τον Εθνικό.

12

Ο ΝΟ Χίου (μετά τη σημερινή ήττα και τη νίκη του Υδραϊκού) έχει μείνει, πλέον, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, με 1 βαθμό.

Με συναρπαστική εξέλιξη, ένταση, δυνατές και σκληρές μονομαχίες και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, το ματς πήγε ισόπαλο 11-11 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, ο κορυφαίος του αγώνα Γιάννης Μαρινάγης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του σε πολύ κρίσιμο σημείο κάνοντας το 12-11, ενώ ο ίδιος με τρομερό γυριστό από τα δύο μέτρα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ (4 δικά του συνολικά όσα και ο Αράγια), για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με 13-11, που ήταν και το τελικό.

 

ΑΕΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 13-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 5-7, 2-1, 2-0.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Αβαγιανός, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 1, Βούκσεβιτς 3, Γαλάνης, Νατσούλης, Μαρινάγης Γ. 4, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος.

ΝΟ ΧΪΟΥ (Γώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης 1, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς 1, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου 1, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζής, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Γιανναράς, Αμπάζης.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

12

image

image

 

Newsletter