twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 20:52
Εκτύπωση

12

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου της Α' Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Χίου, η προτελευταία αγωνιστική, η 17η, προβλέπεται να είναι γεμάτη από δυνατά παιχνίδια. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο, αποτελώντας κρίσιμο σταυροδρόμι για τις ομάδες που διεκδικούν την κορυφή αλλά και για εκείνες που παλεύουν για την παραμονή τους.

Ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του Α.Ο. Πύργος Πυργίου και του Ολυμπιακού Χίου στο γήπεδο Πυργίου το Σάββατο, 2 Μαρτίου.

Επίσης, σημαντική αναμέτρηση αποτελεί ο αγώνας μεταξύ του Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών και του Π.Ο Δαφνή Δαφνώνα στο γήπεδο Θυμιανών, ο οποίος επίσης προγραμματίζεται για το Σάββατο, 2 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την κορυφή της βαθμολογίας.

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου, ο Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου θα φιλοξενήσει την Α.Π.Ε Μικρασιατική στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Συκούση, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη. Με την κανονική περίοδο να πλησιάζει στο τέλος της, κάθε βαθμός μετράει και η αναμέτρηση αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Α.Ο Βαρβασιακός θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων την ίδια ημέρα, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να αποφασίσει την τύχη των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Η μάχη για την παραμονή και η προσπάθεια για μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη κάνει την αναμέτρηση αυτή ιδιαίτερα σημαντική.

Τέλος, η Ε.Φ.Κ Ποσειδών θα υποδεχθεί την Θύελλα Χαλκειούς στο γήπεδο των Καρδαμύλων, με τις δύο ομάδες να αναζητούν μια νίκη που θα τους επιτρέψει να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις. Η αναμέτρηση αυτή, όπως και οι υπόλοιπες της 17ης αγωνιστικής, θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις προοπτικές των ομάδων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

12

12

image

image

 

Newsletter