twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 20:39
Εκτύπωση

12

Σε μία εποχή όπου ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο ενώνουν, η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου (ΕΠΣ Χίου) βρίσκεται στο επίκεντρο μιας δυσαρέσκειας που εκφράστηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου, Μιχάλη Κοντούδη. Η αιτία; Οι προγραμματισμένες βραβεύσεις από την ΕΠΣ Χίου, οι οποίες, κατά την άποψη του Προέδρου, δεν αντικατοπτρίζουν επαρκώς την ιστορία και την προσφορά όλων των σημαντικών ποδοσφαιριστών του νησιού.

 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων, Μ. Κοντούδης επισήμανε την αξία και τη συνεισφορά των κυρίων Παρμακλή και Σέργη, παραδεχόμενος την αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική τους διαδρομή και το δικαίωμά τους στην τιμητική διάκριση. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πριν από αυτούς, έχουν υπάρξει εξίσου σημαντικοί ποδοσφαιριστές των οποίων η προσφορά και η συμβολή στο ποδόσφαιρο της Χίου φαίνεται να έχει ξεχαστεί.

 

Η κριτική του Προέδρου δεν σταματά εκεί. Καλεί την διοίκηση της ΕΠΣ Χίου να υιοθετήσει μια πιο συμπεριληπτική προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις και τις συστάσεις του Σωματείου Παλαιμάχων πριν προχωρήσει σε αποφάσεις που αφορούν τις βραβεύσεις και την αναγνώριση των προσώπων που έχουν συνεισφέρει στο ποδόσφαιρο του νησιού. Επιμένει πως μια τέτοια πρακτική θα ενισχύσει την αίσθηση της δικαιοσύνης και της αναγνώρισης σε όλους εκείνους που έχουν αφιερώσει χρόνια στο ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας στην προαγωγή και την εξέλιξή του στη Χίο.

12

image

image

 

Newsletter