twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 16:23
Εκτύπωση

12

Mετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής στην Α' τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου της Χίου, η βαθμολογική κατάσταση παρουσιάζει ανακατατάξεις και αλλαγές που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Θύελλα Χαλκειού βρίσκεται στην κορυφή, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς μετά από 14 αγώνες, παραμένοντας ένας από τους σταθερούς διεκδικητές του τίτλου.

 

Η έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε με την ήττα της Δάφνης από τον Κανάρη, μια αναμέτρηση με σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία και που έδωσε την ευκαιρία στην Ε.Φ.Κ Ποσειδών να παραμείνει στην κορυφή, με τους ίδιους βαθμούς με τη Θύελλα, παρά την ήττα του από τον Πύργο.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής Θυμιανών κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στον αγώνα του ενάντια στον Ατρόμητο, φτάνοντας τους 26 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημά του.

 

Η Δάφνη Δαφνώνα έπεσε στην τέταρτη θέση με 24 βαθμούς, ενώ ο Πύργος Πυργίου, μετά τη νίκη του επί του Ποσειδώνα, σκαρφαλώνει στην πέμπτη θέση με 23 βαθμούς, δείχνοντας ότι διεκδικεί σθεναρά μια θέση πιο ψηλά στην κατάταξη και μπορεί να αποτελέσει απειλή για τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν.

 

Ο Κανάρης Νενήτων, με την έκπληξη της νίκης του επί της Δάφνης, ανέβηκε στην έκτη θέση με 20 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι κανένας αγώνας δεν είναι δεδομένος και ότι η διάθεση και η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών μπορούν να φέρουν ανατροπές στο πρωτάθλημα.

 

Ο Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου, μετά την ήττα του από τον Ηρακλή, κατέχει την έβδομη θέση με 17 βαθμούς, ακολουθούμενος από την Μικρασιατική με 14 βαθμούς, που δείχνει πως η μάχη για την παραμονή και την καλύτερη δυνατή θέση είναι έντονη σε όλα τα επίπεδα της βαθμολογίας.

 

Στον πάτο της κατάταξης, ο Ολυμπιακός Χίου Κλασσικό και ο Βαρβασιακός βρίσκονται αντιμέτωποι με σημαντικές δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός με μόλις 7 βαθμούς και ο Βαρβασιακός με 5 βαθμούς δείχνουν ότι έχουν μπροστά τους μια σκληρή μάχη στην προσπάθεια απομάκρυνσης από τις τελευταίες θέσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

12

image

image

 

Newsletter